Csehország Tornádó / Képtár - Időkép : A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.

Csehország Tornádó / Képtár - Időkép : A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.. Hodonín településén fákat tépázott meg. Eddig 0 alkalommal nézték meg. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és.

Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tíz sérültnek súlyos az állapota. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Eddig 0 alkalommal nézték meg. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Hodonín településén fákat tépázott meg. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében.

Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről.

Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének.

Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tíz sérültnek súlyos az állapota.

Népszava Az ÁSZ ezúttal a Momentumnál és a Kétfarkú Kutya ...
Népszava Az ÁSZ ezúttal a Momentumnál és a Kétfarkú Kutya ... from nepszava.hu
Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Hodonín településén fákat tépázott meg. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.

Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő.

2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Eddig 0 alkalommal nézték meg. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette.

Hodonín településén fákat tépázott meg. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Harkály - Időkép Képtár
Harkály - Időkép Képtár from www.idokep.hu
Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Hodonín településén fákat tépázott meg. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő.

Eddig 0 alkalommal nézték meg.

A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama